Izvor: JUGpress.com, 12.Nov.2022, 16:49

Trajković: U Čaglavici Srbi prodali 50 kuća posle Vučićeve izjave

#Caglavica

#Gracanica

#Kosovo

#Trajkovic

#Srbi

#Vucic

#Srpskalista

GRAČANICA

Srpski političar sa Kosova i Metohije Momčilo Trajković napisao je na svom fejsbuk profilu da u Čaglavici, nekadašnjem srpskom naselju pored Prištine, pedeset srpskih kuća prodato u poslednje četiri godine.

“Od kad je pre pre 4 godine predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (Aleksandar) Vučić izjavio da u Čaglavici nema ni 20 kuća, tada ih je bilo 15), prodato je 50 kuć. Iako su svi nadležni bili upoznati, za 4 godine niko nije došao da vidi

šta se to dešava. ni gradonačelnik Gračanice, ni Srpska lista, ni Kancelarija za KIM”, napisao je Trajković.

“Ako neko kaže da u Čaglavici svi žele da prodaju i odu, zlonameran je. Dokaz je crkva koju su Čaglavčani započeli da grade. trnutno su zastali sa gradnjom, jer su se nasli u čudu. i pitaju se zašto su od svih оstavljeni!?”, napisao je Trajković.

On ej na svom profilu objavio i foptofrafiju na kojoj je, kaže, srpska kuća na kojoj novi vlasnik, Albanac, skida krov.

18

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.