Teška saobraćajna nesreća kod Užica: Sudarili se autobus i automobil

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 17:03

Teška saobraćajna nesreća kod Užica: Sudarili se autobus i automobil

U mestu Popova Voda na magistralnom putu Užice – Zlatibor upravo je došlo do teške saobraćajne nesreće.

U njoj su, kako "Blic" saznaje, učestvovali autobus i putničko vozilo.

Za sada se samo zna da u ovom udesu ima povređenih, a na licu mesta nalaze se policija, ekipe hitne pomoći i vatrogasci iz Užica.

Mediji navode da je poginuo vozač putničkog vozila.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD UŽICA: Sudarili se automobil i autobus, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023

Na licu mesta nalaze se policija, ekipe hitne pomoći i vatrogasci iz Užica..U mestu Popova voda na magistralnom putu Užice– Zlatibor upravo je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su, kako "Blic" saznaje, učestvovali autobus i putničko vozilo...Za sada se samo zna da u ovom udesu ima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Drama u Pančevu: Čovek preti da će skočiti sa zgrade

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Akcija spasavanja osobe koja hoće da izvrši samoubistvo u Pančevu je u toku, navode mediji...Kako mediji saznaju nešto pre 20 časova dojavljeno je da je u u Ulici Miloša Obrenovića...Jedno lice hoće da izvrši samoubistvo skokom sa četvrtog sprata stambene zgrade. Na licu mesta angažovani su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.