Terapije joj nisu pomogle: Voditeljka podelila tužnu vest

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terapije joj nisu pomogle: Voditeljka podelila tužnu vest

Voditeljka Danijela Gudović, koja je zbog bolesti završila u invalidskim kolicima, nažalost i nakon rehabilitacionog procesa nije uspela da ozdravi i da u potpunosti stane na noge.
Danijela se oglasila na svom Fejsbuk profilu:
Pošto ni posle više od tri meseca užasnih bolova, ležanja u bolnici i banji, tone lekova i injekcija moje stanje nije bolje, juče sam bila na VMA i želim da obavestim sve Vas koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi pišete i molite se za moje zdravlje da ću u utorak operisati kičmu. Hvala od srca svima koji se brinu i koji mi daju i moralnu i materijalnu pomoć i podršku sve ovo vreme koje je iza, ali i ispred mene. Od Boga Vam zdravlje, a Vi ga čuvajte! Nema ništa preče!
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Terapije joj nisu pomogle: Voditeljka podelila tužnu vest

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

Voditeljka Danijela Gudović, koja je zbog bolesti završila u invalidskim kolicima, nažalost i nakon rehabilitacionog procesa nije uspela da ozdravi i da u potpunosti stane na noge...Danijela se oglasila na svom Fejsbuk profilu:..“Pošto ni posle više od tri meseca užasnih bolova, ležanja u bolnici...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.