Teodora kažnjena ODUZIMANJEM HONORARA: Produkcija je strogo sankcionisala - Nasilica, izbacite je napolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 23:58

Teodora kažnjena ODUZIMANJEM HONORARA: Produkcija je strogo sankcionisala - Nasilica, izbacite je napolje

Evo šta je razlog!

Učesnici "Elite" i emotivni partneri, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić noćas su pokušavali da nađu zajednički jezik.

Međutim, nakon brojnih razgovora i svađa došlo je i do fizičkog okršaja koji je rezultirao oduzimanjem Teodorinog mesečnog honorara.

- Ova cura (21) je danas kažnjena iduzimanjem mesečne zarade, zbog agresinog ponašanja. Udarala je Macanovića, koji je hteo da se smiri - stoji u objavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk stranice koja se bavi popularnim rijaliijem.

"Volim mlade ljude, jer sam u svom radnom veku bila blisko povezana sa njima. Ali,nikada ne bih poželela upoznati većinu njih, a prva među njima je ova devojka", "Ja ne znam sta bih joj rekla, jer je negledljiva od glave do pete. Toliko je prazna, mlitava i siva, uz to išarana, naduvana, da se ja plašim za nju", "Pitanje je ko joj platio tetovaže, grudi i ostale prepravke, sa 20 godina a roditelje joj videsmo... A hvali se da je iznajmila sebi stan, a posla bez", "Nasilnica, izbacite ovu damu napolje" - nizali su se komentari ispod objave.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.