Tači i Haradinaj čestitali Božić

Izvor: RTS, 06.Jan.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači i Haradinaj čestitali Božić

Kosovski predsednik i premijer, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, čestitali su Božić svim pravoslavnim vernicima.
Tači je na svom Fejsbuk profilu svim pravoslavnim vernicima čestito Božić "sa najlepšim željama".

Neka bude više mira, sreće i blagostanja u vašim porodicama. Nek vam je srećan ovaj sveti dan", napisao je Tači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Fejsbuku, prenosi RTK2.
Haradinaj je čestitku objavio na svom Fejsbuk profilu, a posle poruke na albanskom jeziku napisao je latinicom "Sretan Božić", preneo je RTK2.
"Čestitam Božić svim građanima Kosova, kao i međunarodnim predstavnicima koji služe u raznim misijama u zemlji, koji slave po Julijanskom kalendaru! Ovaj praznik je podsticaj za promociju ljudskih vrednosti, kao oličenje svetog. Mnogoverska realnost našeg društva treba da nam služi kao dodatni motiv da gradimo državu koja garantuje više nade, blagostanja i sigurnosti za naše građane", napisao je Haradinaj na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.