TUGA U KNJAŽEVCU Ubijeni Ivan tek postao otac, a deda ga HLADNOKRVNO UBIO u dvorištu kuće

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U KNJAŽEVCU Ubijeni Ivan tek postao otac, a deda ga HLADNOKRVNO UBIO u dvorištu kuće

Foto: Facebook Nakon porodične svađe Nenad Ronić (63) ubio je zeta i unuka, a teško ranio snaju i drugog unuka. Od zadobijenih povreda u dvorištu porodicne kuće Ronića odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževackoj bolnici. Ubijeni su inače Ronićev zet i unuk, dok su Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaja i unuk. Foto: Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << / Privatna arhiva Jastreb Asanović Da tuga bude još veća Ivan i Romana su pre samo mesec dana dobili sina. Krvavom zločinu u Knjaževcu prethodila je porodična svađa. Ronić je, nakon krvavog pira, bacio pušku u dvorište i pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Svađa se dogodila između ubijenog Ivana Ronića (19) i njegovog brata od strica K. R. Naime, Ivan Ronić je pretukao K. R. nakon čega se K. R. požalio njihovom dedi Nenadu Roniću. More
The post TUGA U KNJAŽEVCU Ubijeni Ivan tek postao otac, a deda ga HLADNOKRVNO UBIO u dvorištu kuće appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TUGA U KNJAŽEVCU Ubijeni Ivan tek postao otac, a deda ga HLADNOKRVNO UBIO u dvorištu kuće

Izvor: Blic, 15.Jul.2019

Nenad Ronić (63) ubio je sinoć zeta Jastreba Asanovića (38) i unuka Ivana Ronića (19), a teško ranio snaju Romanu (20) i drugog unuka u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.