Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023, 12:36

TOTALNI KOLAPS NA AUTO-PUTU: Zbog prevrtanja šlepera formirana kilometarska kolona kod Malog Požarevca, OVO je mogući alternativni PRAVAC! VIDEO

Nepregledne kolone vozila formirale su se kod Malog Požarevca, nakon što se šleper prevrnuo na auto-putu u smeru ka Nišu.  Na snimcima koji su objavljeni u Fejsbuk grupi 493, vidi se da su na putu i dalje gužve, a da vozila faktički stoje u mestu. Nije poznato kada će gužva prestati, s obzirom na […] The post TOTALNI KOLAPS NA AUTO-PUTU: Zbog prevrtanja šlepera formirana kilometarska kolona kod Malog Požarevca, OVO je mogući alternativni PRAVAC! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

TOTALNI KOLAPS NA AUTO-PUTU: Zbog prevrtanja šlepera formirana kilometarska kolona, OVO je mogući alternativni PRAVAC! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Haos kod Malog Požarevca...Nepregledne kolone vozila formirale su se kod Malog Požarevca, nakon što se šleper prevrnuo na auto-putu u smeru ka Nišu...Na snimcima koji su objavljeni u Fejsbuk grupi 493, vidi se da su na putu i dalje gužve, a da vozila faktički stoje u mestu. Nije poznato kada će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.