TOTALNI KOLAPS NA AUTO-PUTU:  Zbog prevrtanja šlepera formirana kilometarska kolona, OVO je mogući alternativni PRAVAC! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 12:37

TOTALNI KOLAPS NA AUTO-PUTU: Zbog prevrtanja šlepera formirana kilometarska kolona, OVO je mogući alternativni PRAVAC! (VIDEO)

Haos kod Malog Požarevca.

Nepregledne kolone vozila formirale su se kod Malog Požarevca, nakon što se šleper prevrnuo na auto-putu u smeru ka Nišu.

Na snimcima koji su objavljeni u Fejsbuk grupi 493, vidi se da su na putu i dalje gužve, a da vozila faktički stoje u mestu. Nije poznato kada će gužva prestati, s obzirom na to da je prevrnuti šleper zauzeo kolovoznu i zaustavnu traku.

Ljudi su mahom izašli iz svojih vozila, a koloni se ne nazire kraj.

Razlog te saobraćajne nesreće, u ovom trenutku nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.