Svi teraju i napadaju decu kada kradu voće, ali ova porodica je svojim natpisom potpuno oduševila Balkan (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi teraju i napadaju decu kada kradu voće, ali ova porodica je svojim natpisom potpuno oduševila Balkan (FOTO)

Foto: Facebook/Mrgud Mrgudicevic/‎GAJNICE jučer danas sutra

U zagrebačkim Gajnicama živi jedna porodica koja je odlučila da poruči deci kako je u njihovom dvorištu krađa voća sasvim legalna i legitimna. Zato su i iscrtali ovaj grafit ispred svog dvorišta.

- Molim vas jedite i kradite naše kajsije. To nije krađa, to je gušt - kaže grafit pred njihovim dvorištem.

Za razliku od svih onih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji decu teraju i napadaju kada kradu voće, kako zbog avanture, tako i zbog osveženja, ovi ljudi su odlučili da male "lopove" pozovu da dođu. Čak su im stavili i strelicu da ih upute gde je pravi put do poslastice.

Još jedan od važnih raloga jeste i osećaj bunta i neizvesnosti da li će ih gazda imanja uhvatiti. Ali, to ovde nije slučaj.

Tako da, ne tvrde svi da je krađa voća nekulturno ponašanje.

Šta vi mislite o krađi voća sa drveta i da li ste to i sami radili kad ste bili mali? Ostavite nam odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.