Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2020, 16:33

Status Biljane Srbljanović o ženi koja je spailila diplome otkriva potpuno drugu priču

Veliku buru u javnosti izazvala je profesorka srpskog jezika i književnosti Ena Nedić (36), koja je ispred Doma Narodne skupštine, uz poruku da „ne želi da živi u ovakvoj državi“ spalila svoje diplome.
Tim povodm na društvenoj mreži Fejsbuk oglasila se i dramaturškinja Biljana Srbljanović i podigla podigla pravu buru.
Njen status prenosimo u celosti:
Žena koja je spalila „diplome“ ispred Skupštine, u ime protesta protiv obrazovnog sistema Srbije, studirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je skoro sedam godina i završila faks sa nezavidnim prosekom 7.7, a medju „diplomama“ koje je spalila su i „Pohvala na literarnom konkursu Mesec knjige“ i „Zahvalnica za doprinos u organizaciji turnira u basketu Kralj Petar I oslobodilac“.
Takodje je aktivistkinja i članica Pokreta obnove kraljevine Srbije „iz ubedjenja“, paravan stranke za presipanje glasova u ime SNS-a, a bila je fiktivno zaposlena 2 godine u „Pozorištu mladih“ u Novom Sadu, u koje, po sopstvenim rečima, za to vreme nikada nije ni ušla.
Za tu platu iz državnog budžeta, radila je u Call centru i botovala po nalogu u korist SNS-a.
Osim toga, privatno se bavi i rasturanjem lažnih vesti protiv migranata, koje dovode do sve češćih napada na njih, kao i teorijama zavere o Bil Gejts-Marina Abramović-pečena deca-5g smera, u kojima je uspela i da ocrni čak i Biljanu Djurdjević, našu veliku slikarku, kao saradnicu pedofilskog satanističkog ringa.
Jedino što joj se verovatno desilo je seksualno uznemiravanje od strane nadredjenog, i zbog toga taj napasnik mora da odgovara, posebno zbog toga što je dobila otkaz na (fiktivnom) radnom mestu, jer mu je pružila otpor.
Tek nakon toga, ova žena odlučuje da udje u protest protiv Dačićevog lošeg engleskog, protiv toga što Vulin nije „častan srpski vojnik“ i toga što Mali ima falsifikovan doktorat. Pa spalila zahvalnicu za turnir u mini-basketu. Žena ima 36 godina i nije nikakvo dete.
Ajde, malo se priberite i nemoj da ugazite baš u svako govno na drumu.


Žena koja je spalila "diplome" ispred Skupštine, u ime protesta protiv obrazovnog sistema Srbije, studirala je skoro…
Gepostet von Biljana Keller am Mittwoch, 13. Mai 2020

Biljana Srbljanović zaražena koronavirusom, ima snažnu poruku za Srbiju

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.