Srpkinja nestala u Trstu

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja nestala u Trstu

Slavica Kostić iz Požarevca nestala je u nedelju. 24. aprila oko 22 časova u Trstu u Italiji Slavica Kostić iz Požarevca nestala je u nedelju. 24. aprila oko 22 časova u Trstu u Italiji, navodi "Telegraf".Od tog dana joj se gubi svaki trag, a njeni prijatelji su na Fejsbuku objavili fotografiju sa apelom da svi pokušaju da je pronađu.Nevena Mihajlović, Slavičina ćerka, čula se sa majkom poslednji put oko 20 i 30 časova.Kako se navodi, Slavica je iz Srbije u Trst doputovala zbog posla.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Otišla u Trst da čuva penzionere i nestala

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016

Porodica Slavice Kostić prijavila italijanskoj policiji da je nema već pet dana. Poslednji put se čula sa ćerkom Nevenom u nedelju uveče SLAVICA Kostić (37) iz Kučeva nestala je u Trstu u noći između nedelje i ponedeljka i od tada joj se gubi svaki trag. Slavica je u Trst...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.