Otišla u Trst da čuva penzionere i nestala

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišla u Trst da čuva penzionere i nestala

Porodica Slavice Kostić prijavila italijanskoj policiji da je nema već pet dana. Poslednji put se čula sa ćerkom Nevenom u nedelju uveče SLAVICA Kostić (37) iz Kučeva nestala je u Trstu u noći između nedelje i ponedeljka i od tada joj se gubi svaki trag. Slavica je u Trst otišla kako bi brinula o jednom starijem bračnom paru, ali se kod njih nije pojavila u ponedeljak, u dogovoreno vreme. Njen nestanak italijanskoj policiji prijavila je Slavičina bratanica Milena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koja već godinama živi u Trstu. Slavičina majka Milada očajna je zbog nestanka ćerke. - Moja Slavica živi u Kučevu sa drugim mužem. U Kučevu živi i njen bivši muž, kod koga su i njihovo dvoje dece, Nevena (16) i Nikola (20) Manojlović. Nevena je prva posumnjala da nešto nije u redu, pa je zato pozvala moju unuku drugu Milenu, ćerku mog sina Dragana, koji je ranije radio u Trstu - priča očajna Milada, koja živi sama u Turiji, Slavičinom rodnom selu, jer joj je suprug preminuo. Nevena je sa majkom razgovarala telefonom u nedelju uveče, nakon što je ova iz Srbije stigla u Trst, oko 21.50. Međutim, narednog jutra nije uspela da se čuje s njom. Zato je pozvala sestru od ujaka Milenu, i zamolila je da ode do Slavice i da proveri šta se s njom dešava. - Milena je otišla do kuće, koja je, inače, vlasništvo moje Slavice i gde je boravila kad bi otišla u Italiju, i uverila se da joj tetke tamo nema. Onda je otišla do tih ljudi kod kojih je Slavica trebalo da radi, ali se ona ni tamo nije pojavila. Zbog toga je Milena njen nestanak odmah prijavila policiji - kaže Milada. ITALIJANSKA POLICIJA PRETRESLA KUĆU SLAVIČINA ćerka Nevena, učenica prvog razreda srednje škole u Kučevu, kao i njena baka Milada, nadaju se da će je uskoro ipak pronaći. - Nakon prijave nestanka, italijanska policija bila je u kući moje majke, kako bi našli bilo kakve tragove koji bi mogli da ukažu šta se s njom desilo i gde bi ona mogla da se nalazi - kaže zabrinuta Nevena.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POTRAGA U ITALIJI Srpkinja stigla u Trst, javila se porodici, pa NESTALA

Izvor: Blic, 28.Apr.2016, 12:28

Od Slavice Kostić (38) iz Kučeva, porodica nema ni traga ni glasa od nedelje uveče, kada je stigla u Trst gde već godinama brine o starijem bračnom paru...Slavica se te večeri javila 17-godišnjoj ćerki i nevenčanom suprugu Velji Tomiću. Poslala im je po dve poruke, da je stigla i da se sprema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.