Šokantan video: Deca se krvnički tuku, dok roditelji gledaju i navijaju! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Jun.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantan video: Deca se krvnički tuku, dok roditelji gledaju i navijaju! (VIDEO)

Policija je pokrenula istragu kada se pojavio šokantni snimak na Fejsbuku dva dečaka, uzrasta oko šest godina, koji se krvnički tuku, a odrasli stoje sa strane, navijaju i bodre ih da nastave tuču.

Drvenim palicama tukli komšiju

Tuča na Zakintosu: Privedena petorica Beograđana

Pančevcu u Budvi odgrizen deo uha

Na snimku se jasno vidi kako se deca šutiraju i udaraju. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Niko od posmatrača nije ni u jednom trenutku pokušao da ih zaustavi, čak se čuje i jasno podrenje i podstrekivanje da nastave. Jedan od odraslih posmatrača pomera drugu decu u stranu kako bi osoba koja snima mogla što bolje da obavi taj posao.

Tuču je prekinuo treći dečak, koji se hrabro umešao da ih razdvoji.

Policija istražuje ovaj slučaj.

(Dailymail)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šokantan video: Deca se krvnički tuku, dok roditelji gledaju i navijaju!

Izvor: medio.rs, 30.Jun.2012

Uznemirujući video prikazuje kako se dva šestogodišnjaka žestoko tuku, a odrasli stoje pored njih, snimaju i navijaju. Nijednog momenta nisu pokušali da prekinu tuču u kojoj su dečaci mogli ozbiljno da se povrede.

Nastavak na medio.rs...

Detektiv i vila istine: Pogledajte najslađe reakcije dece na specijalnom detektoru laži! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Jun.2012

Voditelj Džimi Kimel uveo je u svoju emisiju zanimljiv segment u kojem priključuje decu na "detektor laži" i uz pomoć tehnologije, ali i svoje verne vile, zaključuje odgovaraju li deca iskreno na pitanja koja im postavlja...Urnebesano: Otac vrišti, dok ćerka uživa na ringišpilu (VIDEO)..Ne može...

Nastavak na S media...

Strašno: Deca se tuku a roditelji navijaju

Izvor: Kurir, 01.Jul.2012, 16:42

Američka policija je pokrenula istragu povodom videa koji prikazuje kako se dva šestogodišnjaka žestoko tuku, a odrasli stoje pored njih, snimaju i navijaju...Policija je pokrenula istragu kada se na Fejsbuku pojavio snimak dva dečaka, uzrasta oko šest godina koji se krvnički tuku, a odrasli stoje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.