Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Hrvatskoj: Studentkinja se drogira na predavanju?

Nedavno se na Fejsbuku pojavio video-snimak koji prikazuje kako djevojka u učionici tokom predavanja šmrče nepoznatu supstancu sa stola, pišu hrvatski mediji.

Kako piše zagrebački portal "Indeks", odmah nakon objave snimka počela su nagađanja da li devojka konzumira kokain ili spid tokom predavanja.

Komentari ispod snimka sugerišu da je snimak nastao u prostorijama privatne visokoobrazovne ustanove VERN u Zagrebu, kao i da je riječ o jednoj njihovoj studentkinji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Ta informacija zasad nije potvrđena, ali su se o snimku oglasili na zvaničnoj stranici VERN-a i poručili da istražuju slučaj, navodi "Indeks".

Dodaju i da su odmah po prijemu snimka pokrenuli odgovarajuće proceduru.

"VERN je primio informaciju o video-materijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorima fakulteta. Odmah po prijemu navedene informacije Univerzitet VERN pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke. Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove i ovaj predmet će biti obrađen u skladu s navedenim", stoji u saopštenju na stranici fakulteta.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDALOZNO: Devojka se drogira na predavanju? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017

Video snimak pojavio se nedavno na društvenim mrežama, na kome se vidi devojka kako navodno na predavanju ušmrkava nepoznatu supstancu sa stola Video snimak pojavio se nedavno na društvenim mrežama, na kome se vidi devojka kako navodno na predavanju ušmrkava nepoznatu supstancu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.