SKANDALOZNO: Devojka se drogira na predavanju? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNO: Devojka se drogira na predavanju? (VIDEO)

Video snimak pojavio se nedavno na društvenim mrežama, na kome se vidi devojka kako navodno na predavanju ušmrkava nepoznatu supstancu sa stola Video snimak pojavio se nedavno na društvenim mrežama, na kome se vidi devojka kako navodno na predavanju ušmrkava nepoznatu supstancu sa stola.Kako piše zagrebački portal "Indeks", odmah posle objave snimka počela su nagađanja da li devojka konzumira kokain ili spid tokom predavanja.Komentari ispod snimka sugerišu da je snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nastao u prostorijama privatne visokoobrazovne ustanove VERN u Zagrebu, kao i da je reč o jednoj njihovoj studentkinji.Pročitajte još - Droga u čokoladi (FOTO) Ta informacija zasad nije potvrđena, ali su se o snimku oglasili na zvaničnoj stranici VERN-a i poručili da istražuju slučaj, navodi "Indeks".Hrvatski portal navodi da su čelnici te ustanove odmah po prijemu snimka pokrenuli proceduru."VERN je primio informaciju o video-materijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorima fakulteta. Odmah po prijemu navedene informacije Univerzitet VERN pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke. Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove i ovaj predmet će biti obrađen u skladu s navedenim", stoji u saopštenju na stranici fakulteta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VIDEO: Devojka se drogira na predavanju?

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2017, 00:02

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi devojka kako navodno na predavanju ušmrkava nepoznatu supstancu sa stola...Kako piše zagrebački portal "Indeks", odmah posle objave snimka počela su nagađanja da li devojka konzumira kokain ili spid...Komentari ispod snimka sugerišu da je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.