Siniša Mali čestitao 8. mart: Bez jakih i uspešnih žena nema ni jake i uspešne Srbije FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2022, 14:13

Siniša Mali čestitao 8. mart: "Bez jakih i uspešnih žena nema ni jake i uspešne Srbije" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je damama 8. mart.

"Bez jakih i uspešnih žena nema ni jake i uspešne Srbije. Vi ste oslonac i stub porodice, ali i celog društva i veoma je važna aktivna uloga žena u političkom i ekonomskom životu jedne države, u nauci, obrazovanju, sportu, kulturi", naveo je on.

Mali je kazao da veruje da žene treba da budu na pozicijama na kojima se donose odluke, jer su žene te koje svojim radom, znanjem, talentima, borbenošću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dostignućima, tolerancijom, doprinose da živimo bolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Načelnik okruga čestitao 8.mart

Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2022

LESKOVAC..8.mart je praznik kada se naročito iskazuje duboka zahvalnost i poštovanje prema svim ženama, jer žene čine stub i oslonac svake porodice, društva, institucije, države. Kroz istoriju su žene pokazale da u nevoljama nije bilo razlike kada je trebalo pokazati hrabrost i žrtvu...Svim...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.