Sestra Luke Lazukića ponovo piše: Pitaju me zgroženi prijatelji šta bih mu rekla da ga vidim…

Izvor: Svet, 19.Apr.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Luke Lazukića ponovo piše: Pitaju me zgroženi prijatelji šta bih mu rekla da ga vidim…

Sestra Luke Lazukića, Ana Kalinić, koja inače sve vreme insistira da ga ne nazivaju njenim bratom, objavila je novu seriju statusa na Fejsbuku u kojima se osvrće na trenutna dešavanja u životu Nataše Bekvalac.
Pročitajte šta je sve napisala na ovu temu:



Zamršeni odnosi u porodici Natašinog još uvek zakonitog supruga sve više izlaze na površinu, a Ana prednjači u razotkrivanju njihovih problema.

SvetSvet
The post Sestra Luke Lazukića ponovo piše: Pitaju me zgroženi prijatelji šta bih mu rekla da ga vidim… appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NE ŽELI DA IH POVEZUJU! Lukina sestra OPLELA PO NJEMU: On je ime izgradio brakom sa Natašom Bekvalac! (FOTO)

Izvor: Press, 20.Apr.2018, 09:52

Nije ga štedela. . Sestra Luke Lazukića, koji je pre nekoliko dana optužen da je fizički nasrnuo na svoju suprugu Natašu Bekvalac, Ana Kalinić, ponovo se oglasila na Fejbuku.. . . . Kako je i ona pominjana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.