Izvor: Beta, 22.Maj.2023, 23:52

Šestoro ljudi stradalo u Tajlandu kad je vetar srušio krov pod koji su se sklonili od jake kiše

Šestoro ljudi, od kojih četvoro dece, stradalo je danas i još 18 je povređeno kada je olujni vetar srušio metalni krov u osnovnoj školi na severu Tajlanda, rekli su zvaničnici.Zvaničnici su rekli da su pod težinom krova poginuli jedan roditelj, jedan školski čistač i četvoro dece.Prema njihovim rečima, svi povređeni su prebačeni u bolnicu.Urušio se krov centra za posebne aktivnosti u školi, a pod njim su đaci potražili zaklon od nepogode, pokazuju fejsbuk objave službe za zaštitu od prirodnih katastrofa u provinciji Fišit.Mesto nesreće nalazi se oko 300 kilometara severno of Bangkoka.Meteorolozi su upozoravali da će jake kiše zahvatiti severne delove Tajlanda ove sedmice, a danas je zvanični početak kišne sezone u ovoj južnoazijskoj zemlji.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Srušio se krov škole; Ima mrtvih

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 08:02

Šest osoba, uključujući četvoro dece, stradalo je u ponedeljak kada je olujni vetar srušio metalni krov u osnovnoj školi na severu Tajlanda...Zvaničnici su saopštili da je 18 osoba hospitalizovano, prenosi Asošiejted pres...Kako su naveli, poginuli su jedan roditelj, školski čistač i četvoro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.