Srušio se krov škole; Ima mrtvih

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 08:02

Srušio se krov škole; Ima mrtvih

Šest osoba, uključujući četvoro dece, stradalo je u ponedeljak kada je olujni vetar srušio metalni krov u osnovnoj školi na severu Tajlanda.

Zvaničnici su saopštili da je 18 osoba hospitalizovano, prenosi Asošiejted pres.

Kako su naveli, poginuli su jedan roditelj, školski čistač i četvoro dece.

Đaci su pod krovom centra za posebne aktivnosti u školi, koji se urušio, potražili zaklon od nepogode, naveli su iz službe za zaštitu od prirodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << katastrofa u provniciji Fišit.

Meteorolozi su ranije upozorili da će ove nedelje jake kiše zahvatiti severne delove Tajlanda, a ponedeljak je bio zvanični početak kiše sezone u toj južnoazijskoj zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRUŠEN KROV ŠKOLE, STRADALO ČETVORO DECE: Poginuo je i jedan roditelj, a tragedija je MNOGO VEĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023

Stradalo je šest osoba kada je olujni vetar srušio metalni krov u osnovnoj školi na severu Tajlanda...Šest osoba, uključujući četvoro dece, stradalo je kada je olujni vetar srušio metalni krov u osnovnoj školi na severu Tajlanda...Zvaničnici su saopštili da je 18 osoba hospitalizovano, prenosi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.