Savetnik crnogorskog ministra kulture na Fejsbuku vređao Srbe

Izvor: BKTV News, 19.Dec.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savetnik crnogorskog ministra kulture na Fejsbuku vređao Srbe

Savetnik crnogorskog ministra kulture Agron Camaj je na svom Fejsbuk profilu za vreme rukometne utakmice između Srbije i Crne Gore nazvao srpske izbeglice hordama i navodima da je “zasijao bljesak crnogorske oluje” aludirao na proterivanje Srba iz Hrvatske, piše list Dan.
“Uz zvuke Marša na Drinu zasijao je BLjESAK crnogorske rukometne OLUJE… Vostani Serbio, sva, pođite sjutra u Arenu, imaćete priliku da još jednom izviždite himnu Crne Gore” napisao je Camaj.
“Nego, meni su super one horde izbjeglica iz okupiranih srpskijeh zemalja kojima Crna Gora dade dom, posao, sve – pa ih eno u Areni sve četnik do četnika, pljuju po istoj toj Crnoj Gori. Žive bile djevojke! Vi ste veće od svega onoga što je bilo protiv vas i nas na tribinama…” naveo je on.
Camaj je, kasnije, objasnio da se radilo o “mentalnom revoltu”, jer je “bio izrevoltiran nekim stvarima” i zato je to napisao”.
“Neprimereno sam reagovao, emocije su mi se izmakle kontroli, zato se svima izvinjavam” poručio je Camaj.
Izvor: blic.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.