Satarom pretili radniku prodavnice - uhapšeni razbojnici sa Rakovice FOTO

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 18:10

Satarom pretili radniku prodavnice - uhapšeni razbojnici sa Rakovice FOTO

Policija je uhapsila M. K. (24) i D. I. (24) koji se sumnjiče da su u Gočkoj ulici u Rakovici ušli u prodavnicu i uz pretnju satarom od radnika oduzeli novac.

Policija je uhapsila osumnjičene neposredno nakon izvršenja krivičnog dela, saopštio je MUP.

Osumnjičeni se terete za krivično delo razbojništvo i u roku od 48 časova će biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uz pretnju satarom opljačkali prodavnicu u Beogradu

Izvor: Beta, 03.Mar.2021

 Policija je danas u Beogradu uhapsila dvojicu mladića zbog sumnje da su izvršili razbojništvo, saopšteno je iz MUP-a.Uhapšeni su M.K. (24) i D.I. (24) zbog sumnje da su uz pretnju satarom, uzeli novac od radnika prodavnice u Gočkoj ulici u Rakovici.Odredjeno im je zadržavanje do 48 časova i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.