Sam sebe otkrio: Upoznajte najglupljeg džeparoša na svetu

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sam sebe otkrio: Upoznajte najglupljeg džeparoša na svetu

Levi Čarls Rirdon, dvadesettrogodišnjak iz Montane, je lopov koji je lajkovao vlastitu poternicu na Fejsbuku. Naime, tamošnja policija na stranici objavljuje fotografije traženih osumnjičenih, a čini se kako ju je Levi (do hapšenja) redovno pratio. Mladi kriminalac, koji je osumnjičen za krađu novčanika i čekovne knjižice, procjenjuje se, počinio je štetu od 2.500 dolara.
Osim toga, policija tvrdi da je Rerardon unovčio četiri od šest čekova koje je ukrao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a za druga dva još nije poznato je li ih iskoristio ili nije.
Iako je znao da je tražen, 23-godišnjak je bio toliko oduševljen svojom fotografijom da nije mogao da se suzdrži od lajkovanja. Ubrzo nakon toga policija ga je uhapsila, a protiv njega je podignuta optužnica. Sudi mu se za nedela koja je počinio.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.