Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2021, 21:05

Sa Kosova dolaze po vakcinu u Preševo

PREŠEVO-GNJILANE

U Domu zdravlja u Preševu danas se, drugom dozom Fajzer vakcine, revakcinisala i odbornica Skupštine opštine Gnjilane iz Alijanse za budućnost Kosova Arta Haziri-Nuhiu, koja je na Fejsbuku to objavila.

“U nedostatku vakcina protiv koronavirusa, građani Kosova su primorani da se obrate zdravstvenim ustanovama srpske države zbog vakcinacije. Danas sam dobila drugu dozu vakcine Fajzer u Preševu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Pored činjenice da je tamo vakcinisana gotovo cela populacija, možete i da odaberete koju vakcinu želite da dobijete“, napisala je ona.

Kritikovala je Vladu Kosova zbog neuspeha u procesu vakcinacije.

“Žalosno je što Kosovo još uvek čeka pomoć od EU i ima mali broj vakcina. Takođe, nesrećno je videti vladu moje zemlje koja zbog nezadovoljstva nije potpisala ugovore o isporuci vakcina“, napisala je ona.

Kosovo je danas iz Kovaks programa dobilo još 38. 400 vakcina protiv kovida-19

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.