STRASTI SE NE SMIRUJU: Emina razočarana ponašanjem Ilme Karahmet

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRASTI SE NE SMIRUJU: Emina razočarana ponašanjem Ilme Karahmet

Pop pevačica Emina Jahović je nakon kletve Ilme Karahmet na svom Fejsbuk profilu priznala da je razočarana

Velika prašina se podigla nakon što je Ilma Karahmet izbačena iz muzičkog takmičenja "X Factor" na korak od samog superfinala, te su se sudije takmičenja našle u prilično nezavidnim situacijama.

Čini se da je najgore prošla Emina Jahović koja je od Ilme na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Fejsbuk dobila prilično neobičnu poruku. Naime, na Eminin komentar da je Ilma pretalentovano dete, ali da njeno vreme tek dolazi, sada već bivša učesnica emisije joj je uputila kletvu.

"Hvala ti Emina, imaš svoju decu i da Bog da te usrećili kao što si ti mene", napisala je Karahmetova.

Kada je Emina videla ovu poruku na svom Fejsbuk profilu je stavila status da je razočarana, što je izazvalo lavinu komentara njenih prijatelja i fanova u kojima uglavnom svi osuđuju Ilmin potez.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EMINA JAHOVIĆ RAZOČARANA ILMOM: Strasti se ne smiruju posle izbacivanja iz X Faktora!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014

Pop pevačica Emina Jahović je nakon kletve Ilme Karahmet na svom Fejsbuk profilu priznala da je razočarana..Velika prašina se podigla nakon što je Ilma Karahmet izbačena iz muzičkog takmičenja "X Factor" na korak od samog superfinala, te su se sudije takmičenja našle u prilično nezavidnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.