ŠTA JE SADA OVO?! Novi momenat! Zoran Marjanović objavio POLUNAGE ŠOK FOTOGRAFIJE! Kome je poslao poruku? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SADA OVO?! Novi momenat! Zoran Marjanović objavio POLUNAGE ŠOK FOTOGRAFIJE! Kome je poslao poruku? (FOTO)

Zoran Marjanović (40), muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, na svom Fejsbuk profilu podelio je danas nove fotografije.

Oskudno odeven napravio je na snegu više snimaka na kojima se razmeće snagom i izdržljivošću.

Naime, odlučio se da ih objavi baš kada je još jednom policija pokucala na njegova vrata. On svoje navodno hapšenje u petak, koje su pojedini mediji povezali sa ubistvom njegove supruge demantovao direktno na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk profilu.

On je objasnio je da je u pitanju samo privođenje zbog prekršaja koji je počinio 2017. godine, a nije se odazvao sudskim pozivima koje je dobijao.

U petak je, odgovorajući na to, podelio svoju fotografiju sa porukom: "Vest koja je objavljena o mom hapšenju je laž. Po sistemu šta je babi milo, to joj se i snilo."

Čini se da nije izdržao da ne pošalje još jednu, diskretniju, poruku.

Danas, u dubokom snegu slikao se, odeven samo u šorts napravio je foto sesiju sa ćerkom Janom. Sa njom je poslao prkosne pozdrave poput rimskog vojnika dok salutira pesnicom.

Usledilo je još fotografija na zimi, na kojima je ispozirao samo u letnjim bermudama, čizmama i sa brojanicama oko vrata.

Pridružio im se i nemački ovčar, a mada je Marjanović sve vreme foto sesije bivao oskudno odeven, na kraju je pokazao i snagu i čeličenje po snegu radeći sklekove.

BONUS VIDEO: Ovo je rusko oružje od kojeg strepi i Amerika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLUNAG U SNEGU Zoran Marjanović objavio slike na kojima u donjem vešu simulira PUCANJE IZ PUŠKE

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je i glavni osumnjičeni za taj zločin, na Fejsbuku je okačio fotografije na kojima oskudno odeven, između ostalog, simulira i pucanje iz puške ležeći u snegu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.