Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 16:57

SRBIJA PLAČE, PREMINULA JE MAJKA HRABROST Nataša Nedić koja se godinama borila sa opakom bolešću, izgubila bitku u 35 godni: "PUNO PUTA JE VRAĆALA MEČ LOPTU"

Nataša Nedić (35), koja se godinama borila protiv tumora i za koju je cela Srbija zdušno navijala, preminula je danas, navodi se u saopštenju koje je postavljeno na Fejsbuk grupi "Budi human - humanitarne licitacije".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIJA GRCA U SUZAMA, PREMINULA JE "MAJKA HRABROST" Cela država zdušno navijala za Natašu, ali stigle su najstrašnije vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023

Članovi grupe "Budi human - humanitarne licitacije" se opraštaju od preminule Nataše Nedić...Nataša Nedić, koja se godinama borila protiv tumora i za koju je cela Srbija zdušno navijala, preminula je danas, navodi se u saopštenju koje je postavljeno na Fejsbuk grupi "Budi human - humanitarne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.