SRBIJA GRCA U SUZAMA, PREMINULA JE MAJKA HRABROST Cela država zdušno navijala za Natašu, ali stigle su najstrašnije vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 17:20

SRBIJA GRCA U SUZAMA, PREMINULA JE "MAJKA HRABROST" Cela država zdušno navijala za Natašu, ali stigle su najstrašnije vesti

Članovi grupe "Budi human - humanitarne licitacije" se opraštaju od preminule Nataše Nedić.

Nataša Nedić, koja se godinama borila protiv tumora i za koju je cela Srbija zdušno navijala, preminula je danas, navodi se u saopštenju koje je postavljeno na Fejsbuk grupi "Budi human - humanitarne licitacije".

- Simbol borbe. Simbol opstanka u moru tame koja se širi. Majka hrabrost. Svi koji su u grupi, kraće ili duže, znaju za Natašu Nedić. Ona je pisala o sebi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delila svoja najdublja osećanja. O njoj su napisani mnogi članci. Bila je mnogima nada. Bila je! Posle velike, mukotrpne i teške borbe u kojoj je mnogo puta uspela da vrati i meč loptu, sada je ipak otišla na onaj drugi, svetliji svet. Otišla je među anđele a ostavila je svoje male anđele da kroz njih živi i bori se.

Za Natašinu borbu i u njen pomen nastavimo ono sto je ona započela!

PODRŽI! DARUJ! NASTAVI NATAŠIN NIZ BORBE za sve koji su tu - napisala je prilikom oproštaja od nje jedna od članica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.