SRBI SA KOSOVA PORUČILI ORLOVIMA: Pobedite danas i ne morate nikad više!

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI SA KOSOVA PORUČILI ORLOVIMA: Pobedite danas i ne morate nikad više!

Od duela Srbije sa Albanijom u Beogradu deli nas nešto više od osam sati, a tenzije su već na najvišem nivou pošto su grupa Albanaca sa Kosova probila do srpske prestonice. U našem glavnom gradu se nalazi i 1.500 Srba sa Kosova koji su poslali jasnu poruku „orlovima“.

- Računamo na vas – računajte na nas. Pobedite danas i ne morate više nikada, ali danas nam stavite melem na rane, budite nam duševna hrana – stoji u saopštenju Srba sa Kosova.
hotsport.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


U IŠČEKIVANJU DERBIJA: Tumbas najavio silovanje! (VIDEO)


ATP BEČ: Troicki rutinski u drugom kolu


DEJO GENIJE: Posle kiksa u prvenstvu, Zveda u derbiju može da napravi veliki korak!







 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBI SA KOSOVA PORUČILI ORLOVIMA: Pobedite danas i ne morate nikad više!

Izvor: BKTV News, 14.Okt.2014

Od duela Srbije sa Albanijom u Beogradu deli nas nešto više od osam sati, a tenzije su već na najvišem nivou pošto su grupa Albanaca sa Kosova probila do srpske prestonice. U našem glavnom gradu se nalazi i 1.500 Srba sa Kosova koji su poslali jasnu poruku „orlovima“.. . – Računamo na vas...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.