Izvor: Scandal.rs, 02.Dec.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELMA BAJRAMI SLAGALA NIJE NI TREPNULA! Rekla je da joj ERMINA uopšte nije prijateljica, a sada se pojavio SNIMAK

Ermina Pašović govorila je o tome kako je dobra drugarica sa Selmom Bajrami, što je pevačica demantovala, a sada je isplivao snimak koji sve dokazuje. Naime, Selma je rekla kako je sa Erminom komunicirala preko Fejsbuka, a potom su se videle u jednom frizerskom salonu. “Razgovor se svodio većinom oko moje karijere, pesama, kao i The post SELMA BAJRAMI SLAGALA NIJE NI TREPNULA! Rekla je da joj ERMINA uopšte nije prijateljica, a sada se pojavio SNIMAK appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEKO OVDE DEBELO LAŽE: Anabela TVRDI da Luna nije POKLONILA AUTO Atijasu, a sad ISPLIVAO SNIMAK koji tvrdi SUPROTNO

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2019, 13:52

Anabela Atijas je juče demantovala priču da je Luna Đogani Andreju Atijasu poklonila automobil. To je pop pevačica javno objavila na svom profilu na Instagramu. “Imam užasnu potrebu da prvi put posle dve godine koliko sam bila u ulozi majke učesnice rijalitija, demantujem bilo kakve navode tetke,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.