Rusija odlučna: Zabraniće promenu pola

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 08:01

Rusija odlučna: Zabraniće promenu pola

Državna duma će tokom jula meseca usvojiti zakon o zabrani promene pola, rekao je predsednik Donjeg doma ruskog parlamenta Vjačeslav Volodin.

Predsednik Državne dume podsetio je da su Rusi pre tri godine odobrili amandmane na Ustav koji predviđaju zaštitu "institucije braka, kao zajednice muškarca i žene”. "Tokom jula donećemo odluku o zabrani promene pola“, napisao je Volodin na Telegram kanalu. Takođe je napomenuo da su doneti zakoni koji zabranjuju promovisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << netradicionalnih seksualnih odnosa. "Tradicionalne porodične vrednosti su važne svakom od nas..."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.