Rogozin vlastima Crne Gore: Braća su pognula glave

Izvor: Vostok.rs, 11.Feb.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogozin vlastima Crne Gore: Braća su pognula glave

Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin, komentarišući odluku crnogorskih vlasti da mu zabrane ulazak u tu zemlju, rekao je da su „braća pognula glave“.

On je to napisao na na svom nalogu na Fejsbuku.

 
Bratuški prognulisь
Posted by Dmitry Rogozin on četvrtak 11. februar 2016.


Nešto ranije je iz Ministarstva spoljnih poslova i evropskih integracija Crne Gore saopšteno da se Rogozin nalazi na listi ruskih državljana kojima je, na osnovu Vladine odluke o uvođenju sankcija Rusiji, a u skladu sa sankcijama koje Evropska unija sprovodi prema Rusiji, ulazak u državu zabranjen.

Ta odluka je usledila nakon što ga je u posetu pozvao predstavnik opozicionog saveza „Demokratski front“ Milan Knežević.

Crna Gora je uvela sankcije Rusiji zbog ukrajinske krize.
 

Pogledaj vesti o: Facebook,   Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rogozin: Braća Crnogorci su pognuli glave

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2016, 00:34

Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin razočaran je odlukom crnogorskih vlasti da mu zabrane ulazak u tu zemlju...On je to istakao na svom nalogu na Fejsbuku. Nešto ranije je iz Ministarstva spoljnih poslova i evropskih integracija Crne Gore saopšteno da se Rogozin nalazi na listi ruskih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.