Izvor: RTS, 24.Apr.2021, 18:51

Roditelji prijavili pokušaj otmice dece u Altini, policija utvrđuje okolnosti

Roditelji su u petak uveče prijavili pokušaj otmice dece oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića u zemunskom naselju Altina, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Policija je izašla na teren i trenutno se utvrđuju okolnosti, kažu u MUP-u.
Na društvenoj mreži "Fejsbuk" kruži obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stojana Dečermića pokušana otmica dece.
Jedan od roditelja je napisao na "Fejsbuku" da je crni "pežo 508" u kojima je bio jedan mlađi muškarac i žena od 40 godina pokušali njegovo i komšijino dete da uvuku u automobil.
"Nudili su im sokove, da uđu u auto da se "ugreju" i malo provozaju. To je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od dva časa", navodi jedan od roditelja na "Fejsbuku".
Kako se dodaje, velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno.
Policija je potvrdila RTS-u da su dobili prijavu za pokušaj otmice dece i da su odmah preduzeli sve potrebne aktivnosti kako bi rasvetlili ceo slučaj. 
 
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.