Читај ми!

Roditelji prijavili pokušaj otmice dece u Altini, policija utvrđuje okolnosti

Roditelji su u petak uveče prijavili pokušaj otmice dece oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića u zemunskom naselju Altina, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Policija je izašla na teren i trenutno se utvrđuju okolnosti, kažu u MUP-u.

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" kruži obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića pokušana otmica dece.

Jedan od roditelja je napisao na "Fejsbuku" da je crni "pežo 508" u kojima je bio jedan mlađi muškarac i žena od 40 godina pokušali njegovo i komšijino dete da uvuku u automobil.

"Nudili su im sokove, da uđu u auto da se "ugreju" i malo provozaju. To je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od dva časa", navodi jedan od roditelja na "Fejsbuku".

Kako se dodaje, velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno.

Policija je potvrdila RTS-u da su dobili prijavu za pokušaj otmice dece i da su odmah preduzeli sve potrebne aktivnosti kako bi rasvetlili ceo slučaj. 

 

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво