Redizajniran Google+

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Nov.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redizajniran Google+

Uprkos tome što su mnogi mislili da je pokušaj kompanije Google da parira Facebook-u kada je reč o socijalnim mrežama mrtav, ova kompanija ne odustaje od svoje društvene mreže već je najavila novi redizajn sajta od kojeg ima velika očekivanja

Kako navode rukovodioci kompanije nakon što su saslušali povratne informacije od korisnika inženjeri su preradili Google Plus sa ciljem da fokus bude na zajednicama pod nazivom Communities u okviru kojih ljudi mogu da se povezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << bazirano na zajedničkim interesovanjima odnosno na sekciji koja se zove Collections u okviru koje korisnici mogu da kreiraju virtuelne kolekcije koje bi sadržale različite informaicje i media sadržaje koje ih zanimaju.

Izvor: IT svet
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.