Reagovala i policija: Zaključao se u sobu i nije hteo da izađe da bi bio na Fejsbuku?

Izvor: BKTV News, 28.Apr.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovala i policija: Zaključao se u sobu i nije hteo da izađe da bi bio na Fejsbuku?

Mladić Ratko Stojanović (21) iz Šolaje kod Kneževa ubo je oca jutros u ruku, koji je pokušao da uđe u sobu u koji se mladić prethodno zaključao.

Mladić se prošle noći zaključao u sobu u porodičnoj kući, a policija je, u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad, pregovarala s njim da izađe.

Ratko ima zdravstvenih problema, a u sobu se zaključao iz nepoznatih razloga. Posle više od 12 sati pregovaranja, mladić je izašao iz sobe.

"On se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sinoć zatvorio u sobu i nije želeo da izađe. Otac ga je nagovarao da otvori, a on je u jednom momentu izašao i najverovatnije ga povredio nožem po ruci. Sledi dokumentovanje dela", kratko je rekao izvor iz policije.

Ratko je sve vreme je bio aktivan na Fejsbuku, gde je objavljivao svoje fotografije i video linkove.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.