“Rat” protiv zadnjica na društvenim mrežama: Nina Badrić osula paljbu po starletama!

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Rat” protiv zadnjica na društvenim mrežama: Nina Badrić osula paljbu po starletama!

Pevačica je primetila kako je danas “IN” deliti fotografije delova tela, pogotovu zadnjica na Fejsbuku i Tviteru. A svi mi znamo ko je “broj jedan” u tome!

Nina Badrić je danas veoma aktivna na Tviteru. Polemiše zajedno sa svojim pratiocima trend izbacivanja fotografija guza na društvenim mrežama.

Iako nije navodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << imena onih dama koje to čine, svi znamo na koga je mislila, jer, igrom slučaja, Stanija Dobrojević je u svom nedavno datom intervjuu, izjavila kako joj veoma smeta što svi pišu o njenoj guzi i grudima, a kako nikoga ne zanima to što je završila fakultet. Nina je imala komentar na sve. Pročitajte njene tvitove!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.