Raspisan 18. konkurs za Betinu fotografiju godine

Izvor: Beta, 17.Jun.2021, 10:59

Raspisan 18. konkurs za Betinu fotografiju godine

Novinska agencija Beta raspisala je danas regionalni konkurs za najbolju medijsku fotografiju pod nazivom „Betina fotografija godine“.Poziv je otvoren za profesionalne fotoreportere sa fotografijama snimljenim na prostoru jugoistočne Evrope u periodu od 1. juna 2020. do 31. maja 2021.godine.Konkurs je otvoren do 15. jula ove godine.Od pristiglih radova stručni žiri će odabrati fotografije koje će biti nagradjene novčanim iznosima od 1.000 evra, 750 i 500 evra u dinarskoj protivvrednosti.Publika na društvenim mrežama Facebook i Instagram će takodje moći da glasa, a fotografija sa najviše glasova će dobiti nagradu publike.Od ove godine uvodi se, na inicijativu porodice, specijalna tematska nagrada za najbolju fotografiju iz oblasti života i inkluzije osoba sa posebnim potrebama. Nagrada nosi ime Damjana Diklića (1980-2021), nedavno preminulog glumca rodjenog sa Daun sindromom, i njena vrednost je 500 evra u dinarskoj protivvrednosti. Propizicije Konkursa i formulari za prijavu nalaze se na stranici https://beta.rs/fotokonkurs/108862-fotokonkurs.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Raspisan 18. konkurs za Betinu fotografiju godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2021

Novinska agencija Beta raspisala je danas regionalni konkurs za najbolju medijsku fotografiju pod nazivom "Betina fotografija godine".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.