Rama objavio video sa mapom tzv. Kosova u okviru Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama objavio video sa mapom tzv. Kosova u okviru Srbije

Priština je u šoku nakon što su mediji objavili da je albanski premijer, Edi Rama, na svom fejsbuk profilu objavio video zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je tzv. Kosovo u okviru Srbije.

"Premijer Republike Albanije, Edi Rama, upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana Republika Kosovo u okviru teritorije Srbije", prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prištinska Gazeta Expres.

Rama je uobičajeno svojim fejsbuk pratiocima požeo dobro jutro na Fejsbuku, uz video video zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbeđivanje 24-časovnog snabdevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, "severa do juga" Albanije.

"Ono što brine, kao što možete primetiti, jeste da je teritorija Republike Kosovo ostavljena unutar Srbije", piše Expres.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIŠTINA U ŠOKU Edi Rama objavio video, optužili ga da je Kosovo smestio u Srbiju

Izvor: Blic, 19.Nov.2019

Priština je u šoku nakon što su mediji objavili da je albanski premijer Edi Rama na svom Fejsbuk profilu objavio video zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je takoznano Kosovo u okviru Srbije.

Nastavak na Blic...

Rama objavio video sa mapom Kosova u okviru Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2019

Albanski premijer, Edi Rama, na svom Facebook profilu objavio je video zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je Kosovo u okviru Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.