ROĐAK PRIJAVIO SLUČAJ KAD JE VIDEO FEJSBUK PROFIL OCA! Novi detalji jezivog silovanja maloletnice na GROBLJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 14:28

ROĐAK PRIJAVIO SLUČAJ KAD JE VIDEO FEJSBUK PROFIL OCA! Novi detalji jezivog silovanja maloletnice na GROBLJU

Otac je priveden juče, a saslušanje svedoka tek predstoji.

Slučaj hapšenja oca osumnjičenog za obljubu nad 12-godišnjom ćerkom u selu kod Petrovca na Mlavi, koji je jutros uznemirio domaću javnost, prijavljen je policiji 15. oktobra. Kako je rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, osumnjičeni K. S. (49) priveden je juče, a slučaj je prijavio rođak.

- Slučaj je prijavljen policiji 15. oktobra. Prijavio je rođak koji je video komunikaciju osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Fejsbuku. Policija je vršila proveru u predistražnom postupku i prijavila slučaj Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu 25. oktobra - rekli su iz tog tužilaštva.

Iako se u medijima pojavila informacija da je reč o usvojenoj devojčici, iz ove ustanove negirali su tu informaciju. U porodici ima još dece, a ona odrastaju odvojena od majke, jer su posle razvoda ostala sa ocem.

Centar za socijalni rad je uključen u slučaj i dete je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Krivično delo izjednačeno obljubom ponovilo se nekoliko puta tokom tri meseca, od čega jednom na seoskom groblju i ostalo u porodičnoj kući.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.