Izvor: Blic, 27.Okt.2021, 13:36

ROĐAK PRIJAVIO OCA KOJI JE SILOVAO ĆERKU NA GROBLJU Video poruke na Fejsbuku, pa odmah pozvao policiju! Osumnjičeni i ranije devočicama slao EKSPLICITNE PORUKE?

Slučaj oca K. S. (49) osumnjičenog za obljubu nad 12-godišnjom ćerkom u selu kod Petrovca na Mlavi, koji je jutros uznemirio domaću javnost, policiji je 15. oktobra prijavio njegov rođak.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SILOVAO ĆERKU NA GROBLJU, NA FEJSU SPOPADAO DRUGE MALOLETNICE?! Jezivi detalji hapšenja muškarca (59) iz Petrovca na Mlavi

Izvor: Press, 27.Okt.2021

Devojčica je izmeštena iz porodice i data hraniteljima. . Foto:pink. Muškarac (59) sa teritorije policijske uprave Požarevac, kome je određen pritvor zbog sumnje da je silovao svoju ćerku (12), na društvenim mrežama...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.