RHMZ upozorava: U naredna dva sata...

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 16:05

RHMZ upozorava: U naredna dva sata...

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje u 15.45 sati.

"U naredna dva sata na području Srbije umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom slabog i umerenog intenziteta i izolovanom pojavom pljuskova s grmljavinom. Padavine se očekuju uglavnom u Banatu, centralnim, istočnim i jugozapadnim delovima Srbije", navodi se na sajtu RHMZ-a.

Kako dodaju, u pojedinim delovima Beograda povremeno se očekuje slaba kiša.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRMI I PLJUŠTI U BEOGRADU Najnovija RHMZ najava: Evo kojim još delovima Srbije preti nevreme

Izvor: Blic, 24.Sep.2023

Nastavlja se promenljivo vreme u Srbiji. Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) najavio je da se u naredna dva sata očekuju pljuskovi sa grmljavinom u pojedinim delovima Srbije, dok kiša već uveliko pljušti u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Dramatični snimci iz Beograda: Automobili zarobljeni, voda nosi sve pred sobom VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2023

Jaka kiša sručila se na Beograd, a Republički hidrometeoroliški zavod izdao je hitno upozorenje na izražene pljuskove sa grmljavninom na području prestonice..."Oblačnost koja u južnim delovima grada (Rušanj, Barajevo, Vrčin, Grocka) uslovljava izražene pljuskove sa grmljavinom i količinom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.