GRMI ŽESTOKO I KIŠA UVELIKO PLJUŠTI U BEOGRADU! Izdato novo upozorenje RHMZ, OVIM delovima Srbije takođe preti nevreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 20:38

GRMI ŽESTOKO I KIŠA UVELIKO PLJUŠTI U BEOGRADU! Izdato novo upozorenje RHMZ, OVIM delovima Srbije takođe preti nevreme!

Nastavlja se promenljivo vreme u Srbiji

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) najavio je da se u naredna dva sata očekuju pljuskovi sa grmljavinom u pojedinim delovima Srbije, dok kiša već uveliko pljušti u Beogradu.

- U naredna dva sata na području Srbije umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima s grmljavinom. Padavine se očekuju uglavnom u jugozapadnim, zapadnim i centralnim delovima Srbije i na području Vojvodine - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše u RHMZ najavi.

Kako su meteorolozi najavili, Na području Beograda kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Prve jesenje dane obeležile su turbulentne vremenske prilike, a baš kao i tokom leta, Srbija je na udaru ekstremnih vremenskih uslova!

Tokom jučerašnjeg dana živa na termometru dobacila do 35. podeoka, da bi tokom popodnevnih i večernjih časova nevreme opustošilo pojedine gradove.

Danas nam je stigao hladni talas koji će doneo obilne padavine u skoro svim delovima Srbije, a upitno je koliko će vreme biti nestabilno do kraja meseca, a tek u oktobru!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JAKO NEVREME HARA SRBIJOM! Putevi poplavljeni, pljušti kiša i tuče jak grad, saobraćaj PARALISAN (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Sep.2023

Obilne padavine praćene grmljavinom zabeležene su večeras u pojedinim delovima zemlje, prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ), a slična situacija snimljena je i na putu Beograd—Niš, kod Vrčina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.