RAMA I DUA LIPA NE PRESTAJU SA PROVOKACIJAMA: Pevačica promoter lažne države ljubi sebe obučena u dve zastave

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2021, 19:59

RAMA I DUA LIPA NE PRESTAJU SA PROVOKACIJAMA: Pevačica promoter lažne države ljubi sebe obučena u dve zastave

Na Raminoj čestitki jedna Dua Lipa obučena je u plavo i na rukavu ima amblem s kosovskom zastavom, dok je druga odevena u crveno i na rukavu ima albansku zastavu

Premijer Albanije Edi Rama danas je povodom obeležavanja 13. godišnjice od jednostranog proglašenja nezavisnosti tzv. Kosova, objavio na Fejsbuku fotografiju pevačice Dua Lipe, tačnije fotomontažu na kojoj su dve Dua Lipe, koje predstavljaju Albaniju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo.

.

Na fotografiji Dua Lipa koja predstavlja Kosovo ljubi u čelo Dua Lipu koja predstavlja Albaniju, što sugeriše da su Kosovo i Albanija "jedno biće".

"Dobro jutro", napisao je Rama uz fotografiju pevačice čiji su rodiretelji kosovski Albanci i koja je poznata po promovisanju nezavisnosti Kosova.

MIRËMËNGJES🇦🇱❤️🇽🇰

Posted by Edi Rama on Tuesday, February 16, 2021
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rama nezavisnost samoproglašenom Kosovu čestitao Duom Lipom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2021

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama danas je povodom oilježavanja 13. godišnjice od jednostranog proglašenja nezavisnosti tzv. Kosova, objavio na Facebooku fotografiju pjevačice Dua Lipe, tačnije fotomontažu na kojoj su dve Dua Lipe, koje predstavljaju Albaniju i Kosovo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.