Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi "Fejsbuk" pesnički festival

NOVI SAD - Prvi evropski "Fejsbuk" (Facebook) pesnički festival biće organizovan u okviru 16. međunarodnog salona knjiga u Novom Sadu, koji se ove godine održava od 4. do 9. marta, saopštio je danas Novosadski sajam.

U saopštenju se navodi da će se 5, 6. i 7. marta, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma, u hali Master Novosadskog sajma, okupiti pesnici koji su se za učešće prijavili preko društveno-socijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mreže "Fejsbuk" (Facebook).

- Cilj "Fejsbuk" festivala je da se poezija predstavi kao univerzalna tvorevina ljudskog duha koja ne priznaje granice i barijere između pesnika, nacija, država i jezika, kao i da se pesnici koji sarađuju na "Fejsbuku", u virtuelnom svetu, upoznaju lično i čitaju prisutnoj publici na festivalu svoje stihove u stvarnom svetu - dodaje se u saopštenju.

Zainteresovani pesnici koji žele da učestvuju na festivalu mogu se prijaviti do 25. februara preko "Fejsbuka".
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Salon knjiga: Novi naslovi i Facebook pesnički festival

Izvor: Poslovna žena, 11.Feb.2010, 23:05

Salon knjiga koji će biti održan na Novosadskom sajmu od 4. do 9. marta ove godine,  promoviše nova izdanja  beletristike, popularne i naučne literature, priručnika, udžbenika i ostalih izdanja, kao i štampane medije iz Srbije i susednih zemalja, sa osnovnim ciljem da knjigu kao jedinstveni...

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.