Procedura priključenja na kanalizaciju poslata na preko 10.000 adresa u Krnjači: Evo šta piše

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procedura priključenja na kanalizaciju poslata na preko 10.000 adresa u Krnjači: Evo šta piše

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je danas na svom Fejsbuku proceduru izgradnje kanalizacije i priključenja na kanalizacionu mrežu u naselju Krnjača.

Ona je poslata na više od 10.000 adresa stanovnika leve obale Dunava.

"Kao što je i obećao predsednik Aleksandar Vučić, gradiće se kanalizacija na levoj obali Dunava. Mi naša obećanja ispunjavamo. Hvala vam na podršci koju nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pružate. Mi ćemo raditi još snažnije kako bi vam obezbedili najbolje uslove za život. Idemo dalje", napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Uz to, Vesić je objavio i tekst Procedure u kojoj se navodi kada je potpisan ugovor sa EBRD-om, šta sve obuhvataju radovi koji će se obavljati, šta je sve potrebno od dokumentacije, na koji način će biti građen granični šaht.

U Proceduri je objašnjeno i da će cena naknade po domaćinstvu iznositi 60.977,50 dinara uz mogućnost plaćanja na 60 mesečnih rata, kao i da će naknadna priključenja građani plaćati o svom trošku, odnosno građani koji ne budu ušli u projekat sami će plaćati izgradnju šahta, povezivanje na mrežu i zatvaranje septičke jame.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.