Izvor: marketingITD.com, 24.Jul.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavite se za SoMo Borac nagrade!

Ukoliko smatrate da vodite najbolju Facebook korporativnu stranicu ili Twitter nalog, ili možda najbolji nastup uopšte na društvenim mrežama, SoMo Borac konkurs je pravi način da to i proverite. Od srede, 23. jula, otvorene su prijave za ovogodišnje SoMo Borac nagrade, koje će biti dodeljene na Weekend Media Festu.
Kategorije u kojima se dodeljuje su sledeće:
SoMo Face (najbolja Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << stranica),
SoMust Have (Instagram, Twitter, Vine i ostale društvene mreže),
CM godine (community menadžer/ica godine),
SoMo Content (najbolji contentmarketinški projekt),
Viralni blockbuster (internetski video godine),
There’s Not A Problem I Can’t Fix Cause I Can Do It In The Mix (društvenomrežni miks),
Aplikacija s velikim A (najbolja mobilna aplikacija) i
Hodam i gledam (mobilni site ili kampanja).
“Premda najviše prijava dolazi od kompanija i agencija, i ove godine očekujemo dosta prijava freelancera. U mobilnom svetu ima ih i više nego dovoljno, a ne nedostaje ih ni na društvenim mrežama. I mnogi rade odličan posao. Ono što je izuzetno važno naglasiti jeste da su prijave i ove godine besplatne pa pozivamo sve da nas ne štede i da se prijave odmah! Imamo vrhunski i vrlo stručni regionalni žiri koji jedva čeka baciti se na posao“, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.
Svoje prijave možete poslati na www.somoborac.com/prijava, a svakodnevne novosti vezane za ovu digitalnu nagradu možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/somoborac.
The post Prijavite se za SoMo Borac nagrade! appeared first on marketingITD.

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.