Uvredljive poruke u centru Ljiga

Izvor: B92, 13.Maj.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvredljive poruke u centru Ljiga

Ljig -- Ljiški informativni servis pozvao je preko društvene mreže Fejsbuk građane te varoši da prekreče preteći grafit sa zgrade Skupštine opštine u centru Ljiga.

Na toj zgradi nekoliko dana stoji poruka "umesto crnog čuperka bolje bi ti stajala rupa od metka" ispisana crnom bojom, latiničnim pismom.

Aktivisti Ljiškog informativnog servisa smatraju da je to preteća poruka upućena predsedniku Demokratske stranke i predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Oni takođe smatraju da je policija morala da obavi uviđaj, a da preteća poruka potom bude prekrečena.

"Ovako, to je jedini besplatni bilbord u Ljigu", kažu oni. Oni su najavili da će sa građanima sutra u podne prekrečiti taj grafit, ukoliko to ne učine nadležni.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preteće poruke u Ljigu

Izvor: Akter, 13.Maj.2012

Informativni centar Ljiga upozorio je danas preko svoje "Fejsbuk" stranice da na zgradi Skupštine te opštine već nekoliko dana stoji grafit preteće sadržine i zatražili da se utvrde počinioci, a grafit da bude prekrečen

Nastavak na Akter...

Preteće poruke u Ljigu

Izvor: RTS, 13.Maj.2012

Na zgradi Skupštine opštine Ljig nekoliko dana stoji grafit preteće sadržine. Na grafitu je ispisana poruka "umesto crnog čuperka bolje bi ti stajala rupa od metka". ..Informativni centar Ljiga upozorio je preko svoje "Fejsbuk" stranice da na zgradi Skupštine te opštine već nekoliko dana stoji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.