Preminuo Lemmy Kilmister iz Motorheada

Izvor: BalkanRock.com, 29.Dec.2015, 03:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Lemmy Kilmister iz Motorheada

Samo četiri dana nakon što je napunio 70 godina, legenda hevi metal muzike i rokenrola generalno, Lemi Kilmister preminuo je u svom domu.

Kako je bend Motorhead objavio na svojoj Fejsbuk stranici, Lemiju je nedavno otkriven rak u odmakloj fazi i preminuo je u svojoj kući, sedeći ispred svoje omiljene video igre.

“Ne možemo da počnemo sa izražavanjem našeg šoka i tuge, ne postoje reči. Rećićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << više u narednim danima, ali za sada, molimo vas… pustite Motorhead glasno, pustite Hawkwind glasno, pustite Lemijevu muziku GLASNO”, rekli su iz benda. “Popijte piće ili dva. Delite priče. Slavite ŽIVOT, ovaj ljupki, divni čovek koji slavio je sebe toliko vibrantno… želeo bi upravo to.”

Bend je svoj post završio rečima “Rođen da gubi, živeo da pobeđuje“.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Reakcije poznatih na smrt Lemmy Kilmistera

Izvor: BalkanRock.com, 29.Dec.2015

Legenda hevi metal muzike, Lemmy Kilmister, preminuo je juče, samo četiri dana nakon što je napunio 70 godina. Njegova smrt veliki je gubitak za rokenrol. Koliko je Lemmy bio važan za ovu vrstu muzike kao idol, prijatelj i legenda naglasili su i mnogi od njegovih kolega...Ozzy Osbourne, napisao je...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.