Reakcije poznatih na smrt Lemmy Kilmistera

Izvor: BalkanRock.com, 29.Dec.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcije poznatih na smrt Lemmy Kilmistera

Legenda hevi metal muzike, Lemmy Kilmister, preminuo je juče, samo četiri dana nakon što je napunio 70 godina. Njegova smrt veliki je gubitak za rokenrol. Koliko je Lemmy bio važan za ovu vrstu muzike kao idol, prijatelj i legenda naglasili su i mnogi od njegovih kolega.

Ozzy Osbourne, napisao je na njegovom Twitter nalogu da je izgubio jednog od svojih najboljih prijatelja, koji je bio ratnik i legenda: “Vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se na drugoj strani“, dodao je.

Na Twitter profilu benda Metallica, članovi su odali počast svom uzoru: “Lemmy, ti si jedan od glavnih razloga zbog kojih ovaj bend postoji. Zauvek smo ti zahvalni na svoj inspiraciji“.

Američki glumac i komičar, Tom Arnold, napisao je da će da živi poričući da je Lemmy umro jer “niko nije radio tako vredno, rokao tako jako, bio skroman i duhovit kao Lemmy Kilmister“.

Mikkey Dee, bubnjar Motorheada, reagujući na smrt kolege i prijatelja, rekao je ono što je, čini se, već svima bilo očigledno: “Bez Lemmyija, Motorhead više ne postoji. Lemmy je bio Motorhead. Nećemo više ići na turneje. Nećemo snimati novi materijal. Ali brend preživljava i Lemmy živi u našim srcima“. Mikkey Dee, koji je zamenio Phil “Philthy Animal” Taylora na poziciji bubnjara 1992 godine otkrio je da se Lemmy borio sa zdravstvenim problemima na nedavnoj evropskoj turneji, ali da je bio istrajan u želji da nastavi: “Bio je vrlo iscrpljen. Svu svoju energiju trošio je na bini, a posle bi bio strašno umoran… Neverovatno je da je uopšte mogao da nastupa i da je uspeo da završi turneju”.

U nastavku pročitajte kako su još neke poznate ličnosti reagovale na smrt frontmena Motorheada na svojim Twitter nalozima:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.