Pravila selfi na biciklu, a trenutak kasnije polomila lobanju i umrla! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravila selfi na biciklu, a trenutak kasnije polomila lobanju i umrla! (FOTO)

Britanka Karmen Grinvej (41) preminula je od posledica pada sa bicikla, na kom je napravila selfi samo par trenutaka pre nesreće.

Vraćajući se sa proslave majčinog rođendana, ova majka dvoje dece slikala se kako vozi bicikl.

Ova majka dvoje dece na Fejsbuk je stalno postavljala vesele fotografije, pa je tako i na svojoj poslednjoj slici, nasmejana i srećna.

Njen muž rekao je novinarima da je Karmen >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stalno pravila selfije, koje je kačila na društvene mreže, a da je ovaj poslednji uslikala na samo stotinak metara od njihove kuće.

Nesrećna žena je važila za iskusnu biciklistkinju, pa se pretpostavlja da je ovaj put izgubila kontrolu nad biciklom, pošto je na proslavi malo popila.

Ona je usled pada zadobila frakturu lobanje, a šest dana kasnije je podlegla povredama u bolnici.

(Telegraf.rs / TheLadbible)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.